Öne Çıkanlar Yurtta Kar Yağışı ücret kendini astı lig Cumhurbaşkanından gazeteciye: FETÖ ağzıyla konuşuyorsun

Bu haber kez okundu.

Fren yerine gaza basan kadın sürücü takla attı

Kamuoyunda 'kadınlar araba kullanamaz' algısı, kadın sürücüleri daha çok panik yaptırıyor. Bunun bir örneği ise geçen gün Başakşehir'de, bir AVM önünde yaşandı.

Başakşehir'de bir alışveriş merkezine alışveriş yapmak için giden kadın sürücü, otopark girişinde durdu, ancak bir an dikkatsizliğinin kurbanı oldu.

FREN YERİNE GAZA BASINCA TAKLA ATTI

Alışveriş merkezinin otopark giriş noktasında durmak isterken fren yerine gaza basın kadın sürücü, kaldırma vurarak takla attı.

ESNAF KADININ YARDIMINA KOŞTU

Kazayı gören alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri ve çevredeki esnaf, takla atan kadın sürücüye yardım için olay yerine koştu. Kaza ise hemen sağlık ekiplerine bildirildi.

Fren yerine gaza basan kadın sürücü takla attı

"HASTANEYE GİTMEK İSTEMEDİ"

Aracın içerisinden çıkartılan talihsiz kadına ilk müdahaleyi, olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulansta yaptı.

Kazayı gören ve kadını aracın içerisinden çıkaran Hasan Uludağ, “Ofisteydik, bir ses geldi dışarıya çıktık. Araç herhalde hızlı girmiş, küçük alanda ters dönmüş şekilde duruyordu. Sonra kadına yardımcı olduk ve araçtan çıkardık. Kadında bir şey yoktu çok şükür, ambulans geldi ama kendisi hastaneye gitmek istemedi.” diye konuştu.

Fren yerine gaza basan kadın sürücü takla attı

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.