Öne Çıkanlar Yurtta Kar Yağışı ücret kendini astı lig Cumhurbaşkanından gazeteciye: FETÖ ağzıyla konuşuyorsun

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müjde için cuma gününü bekleyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT 1 ve TRT Haber ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gündeme ilişkin önemli konularda soruları cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, daha önce vereceğini söylediği müjde hatırlatıldı.

Söz konusu müjdeyi canlı yayında vermesini isteyen gazetecilere Cumhurbaşkanı, cuma gününü beklemelerini, müjdeyi Zonguldak'ta vereceğini söyledi.

"ZONGULDAK'TA KANUNİ'YE BAĞLANACAĞIZ"

Erdoğan, "Allah nasip ederse cuma günü Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii'nin açılışını yapacağız. Tam Karadeniz'in kıyısında adeta yalı cami gibi, muhteşem. Her yönüyle peyzajı ve çevre düzenlemesiyle bitmiş vaziyette. Oradan da Kanuni sondaj gemisiyle bağlantımızı kuracağız. O bağlantıyla beraber oradan açıklamamızı inşallah yapacağız.

YENİ MÜJDE CUMA GÜNÜ

Filyos Limanı'nın aynı zamanda açılışını yapacağız. Aynı gün açılış platformu içerisinde yeni modern maske fabrikasının açılışını aynı gün yapacağız. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat. Bunu yapan ülke sıçrar. Petrol ve doğalgaz arama çalışmasında yeni müjdeyi cuma günü Zonguldak'ta vereceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müjde için cuma gününü bekleyin #1

En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.