Öne Çıkanlar RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM Şişe kırıldı azerbaycan Müteahhitleri son dakika

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele dolar faiz değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, eşi Emine Erdoğan ile dün Siirt ziyareti sırasında katıldığı "Demokrasi Buluşması" etkinliği programının görüntüleri paylaşıldı.

Gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin de konuştu.

"Milletimizin bütünlüğünü bozmak için oynanan oyunların farkındayız." diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"2008'DE BİZİ TEĞET GEÇECEK DEMİŞTİM VE ÖYLE DE OLDU"

"Onun için her fırsatta tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyoruz. Bunları söylerken de oynanan tüm senaryolara meydan okuyoruz. Türkiye'yi geldiği noktayı yok sayıp bizi yeniden iç kavgalarımızın bataklığına itmek isteyenlere fırsat vermiyoruz. Irak'tan Suriye'ye, Libya'dan Sudan'a kadar pek çok yerde sergilenen oyun bizde de denenmek istendi. Bu hesaplaşmaların hepsinden de alnımızın akıyla çıktık. Şimdi aynı mücadeleyi ekonomide veriyoruz. Şunu açıkça belirtmek istiyorum. 2008'de bizi teğet geçecek demiştim ve hatırlayın bizi teğet geçti.

"MESELENİN DOLAR, FAİZ OLMADIĞINI ANLAMAK İÇİN BİR ADIM GERİDEN FOTOĞRAFA BAKMAK YETERLİ"

Burada meselenin dolar olmadığını, meselenin faiz olmadığını anlamak için bir adım geriye çekilip, akıl ve vicdan penceresinden fotoğrafa bakmak yeterlidir. Siyasi özgürlük ile ekonomik özgürlük madalyonun iki yüzü gibidir. Biri olmadan diğeri anlamsızdır. Biz her nasıl bu süreçlerde vatandaşlarımızı özgürlüklerine kavuşturduysak; ekonomide de yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme merkezli yeni programımızla refahı yaygınlaştıracağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele dolar faiz değil #1

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele dolar faiz değil #2

  • AA & Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.