Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… izmir

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "94 Ruhuyla Cihannüma ve Kadim Dostlar Büyük Buluşması"na katıldı.

Burada gündemi değerlendirip 23 Haziran seçimlerine ilişkin konuşan Erdoğan, CHP'yi işaret ederek şehrin dokusunun bozulmas

"MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'ye geçtiğinde asıl değişecek olan medeniyet, tarih, kültür anlayışından savrulma olacaktır.İşte Bilecik'te, duvarlardan Osmanlı motiflerini duvardan kazıdılar.Gezi olaylarında ve daha çok örnekte tezahürlerini gördüğümüzde CHP faşizminin bu şehre karabasan gibi çökmesi olacaktır.Azgın azınlığın bu şehrin dokusunu, kadim karakterini bozmasına izin veremeyiz.Hamdolsun şu anda zaten İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin meclisinin kahir ekseriyeti AK Parti'den oluşuyor.Komisyonların tamamı AK Parti'den oluşuyor. Başkanvekillikleri öyle.Tüm bunlara asla sonuna kadar müsaade etmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul açıklaması

AA & En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.