Öne Çıkanlar chp gündem haber Cumhurbaşkanı Erdoğan Yalovada ; Armutlu Müteahhitler derneği kuruldu

Bu haber kez okundu.

Cristiano Ronaldo'dan lig maçında harika kafa golü

Serie A'da zirve mücadelesi veren Juventus, 17. hafta karşılaşmasında Sampdoria'ya konuk oldu.

1-1 devam eden karşılaşmanın 45. dakikasında, Alex Sandro'nun arka direğe yaptığı ortaya adeta havada asılı kalarak vuruşunu yapan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi.

2 METRE 56 CM 

Golün ardından ölçümler yapan Sky, Portekizli yıldızın gol vuruşunu yaparken 71 cm zıpladığını ve topla buluştuğu noktanın yerden 2 metre 56 cm yüksekte bulunduğunu belirtti.

34 yaşındaki yıldız oyuncu bu golle beraber 2019-20 sezonunda İtalya Serie A'daki gol sayısını 10'a yükseltti.

SARRİ: MERİH'TEN VAZGEÇEMEZSİNİZ

Maça ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Merih Demiral hakkında konuşan Sarri, "Merih Demiral'ın takım arkadaşlarına da aktardığı harika bir enerjisi var. Şu anda bunu kullanmak istiyoruz. Antrenmanlarda enerjiyle dolup taşan birini görürseniz, onu sahaya atmalısınız. Maçta da bu tutumunu sürdürdüğünde, ondan vazgeçemezsiniz" dedi.

"MERİH İYİ İŞ ÇIKARDI"

Maurizio Sarri, Merih için "Merih Demiral bu gece iyi iş çıkardı. Performansından memnunum. Birkaç teknik hata yaptı ama zemin sıkıntılıydı." sözlerini de ekledi.

Kral Spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.