Öne Çıkanlar ücret Cumhurbaşkanından gazeteciye: FETÖ ağzıyla konuşuyorsun Yurtta Kar Yağışı kendini astı lig

Bu haber kez okundu.

Bülent Arınç ile Nedim Şener'in canlı yayın tartışması

15 Temmuz'daki kanlı darbe girişiminin ardından FETÖ'ye karşı mücadele kapsamında OHAL ilan edildi ve devlet çıkarılan KHK'larla birçok kişi ihraç edildi.

KHK'lar nedeniyle mağduriyetlerin oluştuğunu savunan Bülent Arınç, "KHK'lar faciadır" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu açıklamayı "esefle" karşıladığını söyledi. Arınç ise Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından açıklamalarını düzeltti.

Habertürk canlı yayınına bağlanan Bülent Arınç, "KHK'lar faciadır dememeliydim." dedi.

Arınç, bu sözlerinin ardından gazeteci Nedim Şener ile sert bir tartışmaya girdi.

Şener, Bülent Arınç'ın evinde çalışan KHK'lının kimliğini ve benzin istasyonunda çalışan danıştay üyesinin kim olduğunu sorguladı.

"80 YAŞINDAKİ BİR GAZETECİ TAHLİYE EDİLİYOR..."

Bu sözlerin üzerine Bülent Arınç, "Nedim Şener hakkında zamanında olumlu düşüncelerim vardı, yanılmışım. Mehmet Haberal, Mustafa Balbay, Erdem Gül, Enis Berberoğlu hakkında olumlu konuştum. Bildiğim ve tanıdığım insanlara, gazetecilik mesleği adına sahip çıktım.

80 yaşına gelmiş bir kadın gazeteci, 3.5 sene hücrede kaldıktan sonra tahliye oluyor. Nedim Şener dövünüyor. 'Çıkmaması lazımdı, içeride çürümesi lazımdı' diyor. İdam cezası olsa, yetmez bunu asın diyecek neredeyse." dedi.

En Son Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.