Öne Çıkanlar RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM sondakika Şişe kırıldı azerbaycan Müteahhitleri

Bu haber kez okundu.

Boris Johnson hastaneye kaldırıldı

27 Mart'ta koronavirüs tanısı konduktan sonra kendisini 10 Numara'da karantinaya alan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, koronavirüs semptomlarından kaynaklanan rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

"SEMPTOMLARI SÜRÜYOR"

İngiltere Başbakanı Johnson'ın konakladığı Downing Street'in Sözcüsü, “Başbakan, doktorunun tavsiyesi üzerine bu gece test için hastaneye kaldırıldı. Başbakanın koronavirüs  testinin pozitif çıkmasının ardından 10 gün geçti. Sürekli koronavirüs semptomlarına sahip olmaya devam ettiğinden, bu bir önlem adımıdır.” dedi.

JOHNSON: HALA ATEŞİM VAR

Geçtiğimiz günlerde karantinadayken ilk kez açıklamalarda bulunan Johnson, "Kendimi daha iyi hissediyorum ve 7 günlük izolasyonumu yapmama rağmen ne yazık ki hala bir semptomum var, küçük bir semptom, hala ateşim var." ifadelerini kullanmıştı.

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.