Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Ahmet Bulut: Arda Turan'ın önceliği Galatasaray

Geçtiğimiz günlerde Başakşehir'le olan sözleşmesini fesheden Arda Turan'ın geleceği merak konusu.

Milli futbolcunun Galatasaray'a gitmesi bekleniyordu ancak sarı-kırmızılı cephe bu konuda ikiye ayrılmış durumda. Fatih Terim, Arda Turan'ın transferini isterken yönetim karşı çıkıyor.

"AVRUPA'DAN TEKLİFLER VAR"

Transfer döneminin bitimine 2 haftadan az bir süre kaldı ancak 32 yaşındaki futbolcu henüz bir takımla anlaşmadı.

Yıldız oyuncunun adı ise birçok takımla anılıyor. Son olarak Flamengo ve Boca Juniors kulüplerinden teklif geldiği iddia edilse de menajer Ahmet Bulut bu takımları yalanladı.

Transfer dedikodularını yalanlayan Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, önceliklerinin Galatasaray olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Arda için Avrupa'dan iki takımla görüşüyorum. Ancak Arda Turan, Galatasaray'ı istiyor. Galatasaray'dan haber bekliyor."

Kral SPor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.