Öne Çıkanlar RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM Şişe kırıldı azerbaycan sondakika Müteahhitleri

Bu haber kez okundu.

Haluk Bilginer: Türkiye'yi mutlu etmekten çok mutluyum

New York'ta düzenlenen, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde, Şahsiyet dizisindeki performansıyla aday gösterilen ve en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Haluk Bilginer, dün gece saatlerinde İstanbul'a döndü.

''O ÖDÜL İÇİN ADAY OLMUŞ OLMAK BİLE MUTLULUK VERİCİYDİ''

Havaalanında çiçeklerle karşılanan Bilginer, mutluluğunu dile getirerek şu açıklamalarda bulundu: "O ödül için aday olmuş olmak bile benim için çok mutluluk vericiydi, önemliydi. Ödülü kazanmış olmam benim için mutluluk vesilesi ama asıl mutlu eden, Türkiye'de bu ödülün mutluluk ve gurur vesilesi olarak karşılanması. Bu beni çok mutlu etti gerçekten. Demek ki böyle bir enerjiye ihtiyaç varmış. Herkes çok mutlu o yüzden ben daha da mutluyum."

Haluk Bilginer: Türkiye'yi mutlu etmekten çok mutluyum

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.