Öne Çıkanlar Ali Bekki köyü teröristlerden temizlendi kurbanlık bayram A Milli Takım türkiye

Bu haber kez okundu.

Kayseri Meslek Lisesi öğrencileri elektrikli araba yaptı

Kayseri Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Erasmus + KA2 Stratejik Ortaklık Projesi kapsamında elektrikli araba yaptı.

TAMAMI AB FONUNDAN KARŞILANDI

Proje kapsamında Estonya, Litvanya ve Letonya’dan gelen meslek lisesi öğretmenlerine elektrikli araba tanıtılarak, test sürüşleri yapıldı. Tamamı AB fonundan karşılanan araba yaklaşık 3 ay gibi sürede bitirilip, okulda kullanılacak.

Kayseri Meslek Lisesi öğrencileri elektrikli araba yaptı

DAHA ÖNCE DE YAPTILAR

Okul Müdürü Selçuk Erdem, önceki dönemlerde okul olarak iki adet elektrikli araba yaptıklarını ve bunu çeşitli fuar ve sergilerde tanıttıklarını belirtti.

OKULLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ SÜRECEK

Estonya grup lideri Eesi Rosenberg ise yapılan elektrikli araba standını öğrencilerin öğrenmesi açısından çok beğendiklerini ve önümüzdeki yıl Estonya’dan 4 öğrenci ve 2 öğretmeni, AB Projesi kapsamında Kayseri’ye göndereceklerini ve okullar arası iş birliğinin devam edeceğini söyledi.

4 SAATLİK ŞARJ İLE 1 SAAT ÇALIŞIYOR

Yapılan elektrikli araba benzin, yağ , antifriz ihtiyacı olmadan 4 saatlik şarj ile 1 saat boyunca çalışabiliyor.

Kayseri Meslek Lisesi öğrencileri elektrikli araba yaptı

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.