Öne Çıkanlar sondakika gündem chp Cumhurbaşkanı Erdoğan haber

Bu haber kez okundu.

Gökhan Çıra'dan Terim'e: Sen mafya mısın

Galatasaray'ın Tuzlaspor'u 4-0 yenerek tur atladığı Türkiye Kupası maçının ardından olaylar çıktı.

Tartışmaların odağında isim olan Gökhan Çıra, Fatih Terim'in maç öncesinde kendisini sorduğunu ifade ederek, "Mafya mısın sen?" şeklinde konuştu.

"FUTBOLUN MAFYASI SEN MİSİN"

Gökhan Çıra'nın açıklamaları şöyle konuştu: "Maç bitmeden Muslera 5 dakika yedek kulübesine laf atıyordu. Geldi yanıma, küfür falan etmeye başladı. Fatih Terim'in ekibinden biri maç sonunda geldi bana yumruk attı. Fatih Terim de yardımcı hocaya gidip, 'Gökhan Çıra sen misin?' diye beni sormuş. Sen kimsin? Mafya mısın? Futbolun mafyası sen misin? Galatasaray altyapısında oynadım, orada ne olduğunu kimse bilemez. Ben ne yaşandığını bildiğim için bir cephe aldım, orada 2-0 kazanmışım, sevinmeyecek miyim? Sevineceğim tabii, az bile yaptım"

"OYNAMAYACAĞIN HALDE KULÜBEDE NEDEN OTURUYORSUN"

Gökhan Çıra'nın iddiaları karşılaşma sonrasında Fatih Terim'e soruldu. Deneyimli teknik adam, Gökhan Çıra'nın 1 hafta önce fıtık ameliyatı olduğunu ve bu maçta oynamayacak olmasına rağmen kulübüde oturmasına gönderme yaptı.

Terim, "Evet maçın öncesinde gittim Gökhan'ı sordum. Bizim altyapımızda oynamış, ben tanımıyorum. Ancak 1 hafta önce fıtık ameliyatı olmuş, hemen iyileşip gelmiş maçta yedek kulübesinde oturuyordu. 'Geçmiş olsun çabuk iyileşmişsin' demek için sordum" ifadelerini kullandı.

Kral Spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.