Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

A Milli Takım, İsveç'e yenildi

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 2. Grup 4. maçında İsveç'e 1-0 mağlup oldu ve bir alt lige geriledi.

İSVEÇ'E YENİLDİK

UEFA Uluslar Ligi B Ligi 2. Grup 4. maçında A Milli Takımımız, İsveç'i konuk etti. Konya'da oynanan karşılaşmada A Milli Takımımız, İsveç'e 1-0 mağlup oldu.

İsveç'e galibiyeti getiren golü 71. dakikada penaltıdan Andreas Granqvist kaydetti.

SONUNCU OLUP KÜME DÜŞTÜK

A Milli Takımımız bu sonuçla B Ligi 2. Grup'ta 3 puanla son sırada yer aldı. Maçlarını tamamlayan milli takımımız, bir alt lig olan C Ligi'ne geriledi. Milli takımımız bir sonraki Uluslar Ligi'nde C Ligi'nde mücadele edecek.

STATÜ GEREĞİ KÜME DÜŞTÜK

UEFA Uluslar Ligi'nde yer alan Milli Takımlar, bulunduları guruplarda kıyasıya mücadele ediyor. Grubu lider tamamlayan takımlar Avrupa Şampiyonası'na gitmek için önemli bir şans elde ederken, gruplarında sonuncu olan takımlar ise statü gereği bir alt lige düşüyor. A Milli Futbol Takımımız da B Ligi 2. Grup'ta sonuncu oldu ve C Ligi'ne düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.