Öne Çıkanlar ücret Cumhurbaşkanından gazeteciye: FETÖ ağzıyla konuşuyorsun Yurtta Kar Yağışı kendini astı lig

Bu haber kez okundu.

Sahte hesaptan yazan CHP'li Yedekci rezil oldu!

Sahte hesaptan yazan CHP'li Yedekci rezil oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine sahte bir hesaptan yorum yapmaya çalışırken resmi hesabından yazdı. Durumu fark eden Yedekci, yorumu hemen sildi ve 'hacklendim' dedi.Sahte hesabından Cumhuriyet Gazetesi haberine yorum yapmaya çalışan CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, gerçek hesabıyla sahte hesabını karıştırınca sosyal medyada alay konusu oldu.

SAHTE HESAPTAN YAZDIĞINI SANDI, ANCAK GERÇEK HESABINDAN YAZDI

 

Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın uzattığı eli saygısızca geri çeviren Yedekci, konunun haber olmasıyla sahte hesabından yorum yapmak için harekete geçti. Resmi hesabından yazdığını farketmeyen Yedekci haberin altına, ''Sayın vekilimiz

Gülay Yedekci'yi tebrik ediyorum. Kadın gibi kadın helal olsun'' yazdı.

Bilinen hesabından yazdığını farkeden Yedekci, paylaşımı hemen silse de yazdıkları bir anda sosyal medyada gündem oldu.

"HESABIM HACKLENDİ" DEDİ

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, yaşanan olayın ardından aynı hesaptan bir açıklama yayınlayarak 'hesabının hacklendiğini' belirtti.

Haber 7

Anahtar Kelimeler:
Chp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.