Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Davutoğlu yeni parti iddialarını cevapladı

Yeni bir parti kuracağı iddia edilen Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır'da düzenlenen iftar programına katıldı. Konuşmasında parti kurmaktan bahsetmeyen Davutoğlu, program çıkışında "Yeni siyasi hareket gelecek mi?" sorularına cevap verdi.

Davutoğlu yeni parti iddialarını cevapladı

YENİ PARTİ YOK

Burada bir konuşma yapan Davutoğlu, "Diyarbekirli kardeşlerimle kucaklaşmak boynumuzun borcudur. Değerli Diyarbekirliler, bütün bu karamsarlık rüzgarını durduracak şey bizim irademizdir. Milletin yüreğini yüreğine buluşturmayandan devlet adamı olmaz." dedi.

Basın mensuplarından gelen ısrarlı “Parti kuracak mısınız?“ sorularına kesin bir dille cevap veren Davutoğlu, "Gerekeni konuşmamda söyledim. Önemli olan memleketimizin en iyi şekilde geleceğe hazırlanması." yanıtını verdi.

En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.