Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ersun

Bu haber kez okundu.

Türkiye'de koronavirüste son durum

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vakalarına ilişkin güncellenmiş verileri açıkladı.

99 KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Bakan Koca, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 99 kişi daha artarak 2 bin 805'e yükseldiğini duyururken, günlük vefat sayılarının ise 100'ün altına düştüğünü belirtti.

VAKA SAYISINDA SON 20 GÜNÜN EN DÜŞÜK SAYISI

Buna karşın verilere göre, vaka sayısında ise ciddi düşüş gözlendiğini açıklayan Koca, son 20 günde yeni vaka sayısında en düşük sayıya ulaşıldığını bildirdi.

İYİLEŞENLERİN SAYISI 30 BİNE YAKLAŞTI

Hastanelerde koronavirüs tedavisi gören 3 bin 559 kişinin daha iyileşmesiyle, koronayı yenenlerin sayısı 29 bin 140'a ulaştı.

"YOĞUN BAKIM SAYISINDA AZALMA DEVAM ETTİ"

Koca, paylaşımını, "Temaslı sayısı ve temas ortamı azaldığı için 50 bine varan günlük test kapasitemizin 30 bini kullanıldı. Son 20 gün içinde yeni vaka sayısının en düşük olduğu gün, bugün oldu. Yoğun bakım desteği alan hastalarımızın sayısındaki azalma devam etti." ifadeleriyle yaptı.

Türkiye'de koronavirüste son durum

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.