Öne Çıkanlar galibiyet seçim iptali 3 dönem kuralı rafa kalktı meclis Erzincanda maden ocağındaki toprak kaymasıyla ilgili 6 zanlı tutuklandı

Bu haber kez okundu.

Tatile gelen Türk vatandaşlarına 14 gün karantina şartı

Koronavirüs önlemleri kapsamında yurt dışından Türkiye’ye gelen Türk vatandaşlarının 14 gün boyunca evlerinde karantina altına alınması kararı, gurbetçileri üzdü.

Seyahat yasaklarının kaldırılmasının ardından Türkiye’ye gitmeyi planlayan gurbetçiler, 14 günlük karantina kararının kaldırılmasını talep ediyor.

"KARANTİNA OLURSA TÜRKİYE'YE GELMEK ANLAMSIZ"

Seyahat yasağının kaldırılmasının ardından Türkiye’ye gitmeyi planladığını anlatan Emrullah Akın, "Biz 4 haftalığına kara yoluyla izne gideceğiz. Bir haftasını yollarda geçireceğiz. İki haftasını da Türkiye’de evimizde karantina altında geçireceğiz. Eğer karantina uygulaması kalkmazsa bizim Türkiye’ye gitmemizin bir anlamı kalmıyor." diyerek izinlerinin büyük bir kısmında tatil yapamayacaklarını ifade etti.

"YABANCIYA DA OLACAKSA KİMSE ÜLKEMİZE GELMEZ"

Türkiye’yi tercih edecek yabancı turistlere otellerinde 14 gün karantina uygulanıp uygulanmayacağını soran Ahmet Çelik ise, "Eğer yabancı turistlere 14 günlük otel karantina uygulaması yapılacaksa kimse ülkemize gelmez. Karantina turistlere uygulanmayacaksa gurbetçilere uygulanması çifte standart olur. Bu uygulama da bizi yaralar. Bizi koronavirüs taşıyıcısı gibi görmeleri bizi üzer.” ifadelerini kullandı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.