Öne Çıkanlar İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero uğur sezer

Bu haber kez okundu.

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim'e 'korona' tepkisi

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan ve 0-0 sona eren derbi sonrası açıklamalarda bulunan Fatih Terim'in gündeminde koronavirüs vardı.

"HİÇ Mİ ALLAH'TAN KORKMUYORSUNUZ?"

Salgın nedeniyle birçok lig ertelenirken derbinin oynatılmasını eleştiren tecrübeli teknik adam, "Allah korusun, şurada top toplayıcı çocuklar var, bizim canımız, bizim ailemiz yok mu? Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz? Sağlığımız ve hayatımız söz konusu. Hangi bilimsel yaklaşım ve tedbirle bu lig maçlarını oynatıyorsunuz?" demişti.

Terim'in bu sözlerini değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, sert eleştirilerde bulundu.

"NEDİR BU KADAR TEPKİ?"

Dilmen, "Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in açıklamalarını dinledim. Sporcuları tabii ki devlet koruyacak. Böyle bir karar alınıyor, uygulanıyor. Bu maçların seyircisiz oynanma kararı perşembe akşamı 19:00'da alındı. Aynı gün 12:00'de Nihat Özdemir 'Seyircili oynanacak' dedi. 19:00'daki açıklama sonrası 'Neden ertelenmedi?' diye tepkiler oldu. Bu virüs 72 saat önce mi çıktı? Salı günü bu ligler oynanmasın deseydiniz anlardım. Nisan sonuna kadar da maçlar ertelense, bundan sonra zaten seyircili maç oynanmaz. Devlet, 80 tane bilim adamıyla konuşmuş ve bu kararı almış. Dua mı edecekler biri ölsün diye? Nedir bu kadar tepki?" ifadelerini kullandı.

Kral Spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.