Öne Çıkanlar gündem chp haber Cumhurbaşkanı Erdoğan Yalovada ; Armutlu Müteahhitler derneği kuruldu

Bu haber kez okundu.

Mahmut Özer: Yarıyıl tatili uzatılmayacak

Altındağ'daki Kavaklı Köyü İlkokulu'nda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Karne Dağıtım Töreni'ne katılan Mahmut Özer, okul bahçesinde açıklamalarda bulundu.

Bugün itibariyle başlayacak olan yarıyıl tatili ile ilgili konuşan Özer, iki haftalık tatilin uzamasını gerektirecek bir durumun olmadığını aktardı.

"TATİLİ UZATMAK SÖZ KONUSU DEĞİL"

Bilimsel verilere dayanarak karar verdiklerini söyleyen Mahmut Özer, "Biliyorsunuz bu süreçte bilimsel veriler ile elektronik takip sistemi oluşturduk, verilere bakarak konuşuyoruz. Dolayısıyla şu ana kadar yarıyıl tatilini uzatmamızı gerektirecek herhangi bir durum söz konusu değil.

İKİNCİ DÖNEM 7 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR

7 Şubat'ta ikinci döneme kaldığımız yerden aynı kararlılıkla, yüzyüze eğitime devam etmek için okulları açacağız." şeklinde konuştu.

Mahmut Özer: Yarıyıl tatili uzatılmayacak #1

En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.