Öne Çıkanlar sondakika İranlılar Shopping Fest için Vana geliyor bu yılki hedef 1 milyon turist Son dakika: Fuhuştan yakalanan o isim bakın kim çıktı! TSK ile ÖSOnun Sarıgazide en uygun hamam

Bu haber kez okundu.

Kılıçdaroğlu'ndan Kaftancıoğlu'na uyarı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlığında yapılan MYK toplantısında, kurmaylara bazı uyarılarda bulundu.

Bu uyarıların hedefindeki isim ise CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ydu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evine yönelik fotoğraflı tacizin başrolünde olan Canan Kaftancıoğlu; bir gün gazetecilerle kavga eden isim olurken, ertesi gün darbe iması yaparak gündeme geldi.

Kaftancıoğlu'nun üst üste skandallarla anılması Kılıçdaroğlu'nu da bu uyarıyı yapmak zorunda bıraktı.

"MALZEME VERMEYİN"

CHP Lideri, toplantıda, "Türkiye’nin gündeminin dışına çıkmamalıyız. Gereksiz polemiğe girmeyin. Eleştirilerinizi somut örneklere dayandırın. İnsanların umuda ihtiyacı var, olumsuz cümleler kurmayın. Malzeme vermeyin. Hassas bir süreç yaşıyoruz, bunlara dikkat edelim. Gerçekten de vatandaşlarımızın umuda ihtiyacı var. Biz bir şekliyle onlara umut olmalıyız." ifadelerini kullandı.

En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.