Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

İllere göre haftalık vaka haritası paylaşıldı

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesi sürüyor.

Aşılama programı devam ederken yeni varyantlarla tedbirler güncellenirken vaka sayıları da dalgalanıyor.

Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı, her hafta olduğu gibi bu hafta da illere göre vaka ortalama sayılarını gösteren haritayı güncelledi.

Güncel harita, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından paylaşıldı.

VAKA YOĞUNLUĞU EN ÇOK ARTAN 9 İL

Koca'nın paylaştığı haritaya göre, 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayısı İstanbul'da 244,15, Ankara'da 144,10, İzmir'de 67,97 oldu.

Bakan Koca haritayı, "11-17 Aralık arasında, 100 bin kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık İnsidans haritasında." notuyla paylatı.

Koca, ayrıca vaka yoğunluk grafiğini de paylaşarak, "11-17 Aralık arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 9 ilimiz: Rize, Isparta, Artvin, Eskişehir, Trabzon, Kastamonu, Nevşehir, Ordu, Erzincan." ifadelerine yer verdi.

İllere göre haftalık vaka haritası paylaşıldı #1

İllere göre haftalık vaka haritası paylaşıldı #2

En Son Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.