Öne Çıkanlar Yurtta Kar Yağışı ücret kendini astı lig Cumhurbaşkanından gazeteciye: FETÖ ağzıyla konuşuyorsun

Bu haber kez okundu.

Gözaltına alınan İsrailli çift, serbest bırakıldı

İsrail uyruklu çift, İstanbul Üsküdar'daki Çamlıca Kulesi'nden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konutunun fotoğraflarını çektikleri iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

"Siyasal ve askeri casusluk" suçundan tutuklanmaları talebiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen çift, serbest bırakıldı.

İSRAİLLİ ÇİFT ÜLKELERİNE DÖNDÜ

İsrail Başbakan Naftali Bennett ve Dışişleri Bakanı Yair Lapid, Natalie ve Mordi Oknin'in serbest bırakıldığını duyurdu.

Haaretz gazetesinin haberinde, çiftin İsrail'e geri döndüğü bilgisi paylaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde de ikilinin uçaktan indiği anlar yer alıyor.

"ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Bennett ve Lapid'in ortak açıklamasında, "Türkiye ile ortak çabaların ardından Mordy ve Natali Oknin serbest bırakıldı ve dönüş yolundalar. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve hükümetine iş birlikleri için teşekkür ediyoruz." denildi.

Gözaltına alınan İsrailli çift, serbest bırakıldı #1

En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.