Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Giresun'da kaybolan İkranur'un cansız bedeni bulundu

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde yaşayan ve cumartesi akşamından beri kayıp olan 7 yaşındaki İkranur Tirsi için jandarma ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

Çalışmaların ilk 3 günü herhangi bir ize rastlanılmadı.

Bugün ise bölgede jandarma özel harekat, Giresun, Trabzon ve Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlükleri (AFAD), Giresun AKUT, UMKE ekipleri, 2 iz takip köpeği ile Tirsi'nin bulunması için çalışmalar devam etti.

DERE YATAĞINDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Günlerdir haber alınamayan İkranur Tirsi'den, acı haber geldi.

Minik İkranur'un, kaybolduğu yerden 4 kilometre uzaklıktaki dere yatağında cansız bedenine ulaşıldı. İkranur'un cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Giresun A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Giresun'da kaybolan İkranur'un cansız bedeni bulundu #2

BABASININ YAŞADIĞI ACI...

Minik kızının ölüm haberini alan acılı baba ise gözyaşlarına hakim olamayarak, ayakta durmakta güçlük çekti.

"SORUŞTURMA ÇOK YÖNLÜ YÜRÜTÜLÜYOR"

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna da olaya ilişkin açıklama yaptı.

Savcılık marifetiyle soruşturmanın çok yönlü yürütüldüğüne dikkat çeken Tuna, "O bölgede çok yönlü arama faaliyetleri 2 gündür devam ediyordu. Olayın tüm yönleriyle soruşturması savcılığımızca devam edecek." dedi.

Giresun'da kaybolan İkranur'un cansız bedeni bulundu #3

"ŞU AN YORUM YAPMAMIZ DOĞRU DEĞİL"

Tuna, gazetecilerin İkranur'un ölümüne ilişkin bulgularla ilgili sorusuna, "Şu saatte söyleyeceğimiz her şey soruşturmanın selametine sakınca getirebilir. Bu konularla ilgili şu an yorum yapmamız doğru değil arkadaşlar." yanıtını verdi.

Cesedin bulunduğu noktayla ilgili soru üzerine Tuna, İkranur'un cesedinin dere yatağında bulunduğunu anımsattı.

Tuna, "Suyun içinde. Orada su derinliği çok fazla değil. Yüzeyle taban birbirine çok yakın." ifadelerini kullandı. Tuna, İkranur'u arama çalışmalarında canla başla çalışan herkese teşekkür etti.

Giresunda kaybolan İkranurun cansız bedeni bulundu

Giresun'da kaybolan İkranur'un cansız bedeni bulundu #4

Giresun'da kaybolan İkranur'un cansız bedeni bulundu #5

Giresun'da kaybolan İkranur'un cansız bedeni bulundu #6

Giresun'da kaybolan İkranur'un cansız bedeni bulundu #7

AA & En Son Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.