Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Moskova'ya gidiyor

Suriye'de Türk askerine yapılan hain saldırı sonrası, Türkiye ve Rusya arasında ipler gerilmiş, yeni bir yol haritası için düğmeye basılmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Moskova'da bir araya gelecek.

Görüşmede, Türkiye-Rusya ikili ilişkilerinin yanı sıra İdlib özelinde, Suriye'deki güncel gelişmeler hakkında fikir teatisinde bulunulacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Moskova'ya gidiyor

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MOSKOVA'YA GİDİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 10.30'da Moskova'ya hareket edecek.

ERDOĞAN'DAN MOSKOVA'YA MESAJ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yapılan grup toplantısı sonrasında bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Erdoğan, James Jeffrey'nin "Mühimmat sağlamak istiyoruz." şeklindeki açıklamasıyla ilgili olarak, "Bu tür taleplerimizi Trump'a ilettik." dedi. Erdoğan, Moskova'da yapılacak zirveyle ilgili olarak beklentisinin, bölgede süratle ateşkes sağlayabilmek olduğunu söyledi.

En Son Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.