Öne Çıkanlar gündem chp haber Cumhurbaşkanı Erdoğan Yalovada ; Armutlu Müteahhitler derneği kuruldu

Bu haber kez okundu.

Büşra Işıldar 2. Kez Türkiye Şampiyonu oldu

Çekmeköy’de bulunan Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü tam kadro başarıdan başarıya koşuyor. Spor hayatında bir çok ödül ve madalyaya sahip olan AntrenörFikret Taşdemir ve sporcusu Büşra Işıldar’dan yine başarı haberleri var. 

Çekmeköy'de kutlamalar şimdiden başladı

Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonasında rakiplerini tek tek yenerek adını finale altın harflerle yazdıran Büşra Işıldar bu gün Cumartesi Saat 11,00 de yapılacak final karşılaşmasında ter döktü. Oynayan final maçında rakibini açık ara yenen Büşra ışıldar 2. kez Türkiye Şampiyonu oldu. Çekmeköy başta olmak üzere ülkemizin gururu olan Büşra Işıldar için kutlama ve tebrikler sosyal medyadan başladı. 

Fikret Taşdemir "Bu gurur hepimizin"

Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü Antrenörü Fikret Taşdemir "Avrupa Şampiyonu Sporcumuz Büşra Işıldar oynanan final maçını çok üstün olarak 1. raunda kazanarak peş peşe iki yılın Türkiye şampiyonu olmuştur seninle gurur duyuyorum güzel kızım. Bu gurur hepimizin. Destek olan ve bu sevinci bizimle paylaşan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.