Öne Çıkanlar Elon Musk Ali Yerlikaya açıkladı: 63 mağara sığınak ve depo imha edildi Küresel Şehirler Endeksinde 25inci sıraya yükseldi istanbul

Bu haber kez okundu.

Bakan Koca: Parti genel başkanlarını aşı olmaya davet ettim

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşı Olmayı Teşvik Programı" kapsamında Mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u arayarak aşı olmaya davet ettiğini bildirdi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"AŞI OLMAYA DAVET ETTİM GÖSTERDİKLERİ NEZAKET İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

"Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Aşı Olmayı Teşvik Programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum."

Bakan Koca: Parti genel başkanlarını aşı olmaya davet ettim #1

"BÜTÜN SİYASİ LİDERLER VE MİLLETVEKİLLERİ AŞI YAPTIRMALI"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aşı yaptırdıktan sonra Ankara Şehir Hastanesi önünde açıklamalarda bulunmuştu.

Diğer siyasi parti liderlerine de aşı olmaları konusunda çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'de şu anda 300 bine yakın aşı yaptıran oldu. Başta bütün siyasi liderler olmak üzere, bütün milletvekilleri olmak üzere belirlenmiş alanlarda aşıyı teşvik ederlerse memnun olacağım." ifadelerini kullamıştı.

KILIÇDAROĞLU AŞI OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaoğlu daha önce yaptığı açıklamada, aşının nereden geldiğinin önemli olmadığını ifade ederek, menşei ayrımı yapmadan aşı olacağını söylemişti.

Kılıçdaroğlu, katıldığı bir radyo programında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"ZAMANA HENÜZ KARAR VERMEDİK"

Bakan Koca'nın aşı davetine ilişkin kendisini aradığını söyleyen Kılıçdaroğlu, kendisinin de aşı olacağını ifade etti.

Kılıçdaroğlu, "Ben de aşı olacağım, zamana henüz karar vermedik. Bugün yarın olacak. Sağlık Bakanı aradı, 'Tabi' dedim. 'Gerekirse ben de refakat ederim size' dedi." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca: Parti genel başkanlarını aşı olmaya davet ettim #2

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.