Öne Çıkanlar Yurtta Kar Yağışı ücret lig kendini astı Cumhurbaşkanından gazeteciye: FETÖ ağzıyla konuşuyorsun

Bu haber kez okundu.

ABD polisi, yaşlı adamın kafasını yardı

Görüntüler, New York'un Buffalo şehrinde kayda geçti.

Siyahi Amerikalı George Floyd'un polis şiddeti sonucu öldürülmesine yönelik protestolar devam ederken, gösteriler yine polisin sert tutumuna sahne oldu.

Bir anda polislerin arasında kalan 75 yaşındaki bir adam, polislerle diyaloğa girdiği sırada aniden itilerek yere düşürüldü.

ABD POLİSİNİN ŞİDDETİ DEVAM EDİYOR

Görüntülerde, bir polis yere düşen adamı kaldırmak üzere yaklaştı, ancak bir diğer memurun engeline takıldı.

YAŞLI ADAM YERDEN KALKAMADI

Yerden kalkamayan ve baygınlık geçiren adamın kafasından kan akmaya başladığı görüldü. Buffalo Belediye Başkanı Byron Brown, "Videodan çok rahatsız oldum. Günlerce süren barışçıl protestolardan sonra bu durum can sıkıcı." diyerek, tepkisini dile getirdi.

ABD polisinin yol açtığı şiddet görüntüleri, sosyal medyada büyük tepkiyle karşılaştı.

POLİSLER HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olaya karışan iki polis açığa alındı ve haklarında soruşturma başlatıldı. New York Valisi Andrew Cuomo, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Brown ile konuştuğunu ve söz konusu polislerin açığa alınması kararını desteklediğini bildirdi.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Cuomo, "Polisler tamamen görevden uzaklaştırılmalı." dedi. Hastaneye kaldırılan 75 yaşındaki adamın durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

REUTERS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.