Öne Çıkanlar gündem haber chp Yalovada ; Armutlu Müteahhitler derneği kuruldu Cumhurbaşkanı Erdoğan

Bu haber kez okundu.

4 günlük sokağa çıkma yasağı gündemde

Koronavirüsle ilgili tüm çalışmaları Huber Köşkü'nden yöneten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dördüncü kez yapılacak dijital kabine toplantısına da buradan başkanlık edecek.

Toplantının ana gündem maddesini, koronavirüse karşı alınacak tedbirler oluşturuyor.

DÖRT GÜNLÜK YASAK GÜNDEMDE

Toplantıda ilk olarak, 23-24-25-26 Nisan'ı kapsayan dört günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi önerisi tartışılacak.

SADECE MARKETLER AÇIK

İkinci formül ise 23-24 Nisan'da dışarıdaki yoğunluğun artmaması için sadece marketlerin açık kalması ve diğer iş yerlerinin tamamının kapalı olmasına dönük öneri olacak.

Yine formüle göre, 25-26 Nisan'da 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta son iki haftadır uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağının devam etmesi öngörülüyor.

23 NİSAN'DA YASAK OLSUN ÖNERİSİ

Kabinede gündeme gelecek üçüncü formül ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda tatil olması, 24 Nisan cuma günü iş yerlerinin normal mesai yapması.

4 günlük sokağa çıkma yasağı gündemde

SON KARAR ERDOĞAN'IN

Son karar Cumhurbaşkanı ve Bakanlar Kurulu'nun olacak. Tüm önerilerin artılarıve eksileri detaylarıyla ele alındıktan sonra son kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek.

4 günlük sokağa çıkma yasağı gündemde

BİLİM KURULU GÖRÜŞECEK

Sokağa çıkma yasağıyla ilgili değerlendirme, Bilim Kurulu'nun toplantısında yapılacak.

Bilim Kurulu üyesi Tevfik Özlü, Habertürk canlı yayınında sokağa çıkma yasağının uzatılmasından yana olduğunu, bunun etkilerinin görüleceğini söyledi.

4 günlük sokağa çıkma yasağı gündemde

En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.