Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Karadağ'da ilk korona görüldü

İlk olarak Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve daha sonra tüm dünyaya yayılan ölümcül virüs korona, can almayı sürdürüyor.

Virüsün görülmediği yer hemen hemen kalmazken, vakalar ve ölümlerden en çok etkilen yer Avrupa oldu.

Karadağ'da ilk korona görüldü

KARADAĞ'DA DA GÖRÜLDÜ

Avrupa'da sadece Karadağ'da görülmeyen virüs, Karadağ hükümetinden yapılan açıklama ile hükmünü kaybetti.

Halk Sağlığı Enstitüsü tarafından, dün ülkedeki ilk koronavirüs vakalarını tespit ettiğini bildirilerek, virüs bulaşan iki hastanın da kadın olduğu ve daha önce virüsün yoğun görüldüğü ülkelere seyahat ettikleri kaydedildi.

Karadağ'da ilk korona görüldü

"PANİK YOK"

Başbakanı Dusko Markovic de düzenlediği basın toplantısında, virüs bulaşan hastaların sağlık durumunun stabil olduğunu belirterek, "Paniğe kapılmaya ya da anlamsız ve kontrolsüz bir endişe içine girmeye lüzum yok." dedi.

Karadağ'da ilk korona görüldü

En Son Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.